OTKAZ: Turska ostala bez selektora

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021, 15:31

OTKAZ: Turska ostala bez selektora

Nije zadovolkjio.

Fudbalski savez Turske sporazumno je raskinuo saradnju sa selektorom Šenolom Gunešom, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu.

- Želimo da se zahvalimo našem velikom učitelju koji je ovoj zemlji doneo sjajne uspehe na njegovom radu i doprinusu turskom fudbalu. Želimo mu dobro zdravlje i uspeh u budućnosti - navedeno je u saopštenju FS Turske.

Nastavlja se danas srpska Superliga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a od 19.00 igra se vojvođanski derbi između Spartaka i TSC, a očekuje se odličan fudbal, pošto su obe ekipe u dobroj formi. Kvota na keca je 2,50, na iks 3,40, a na dvojku 2,75, dok je GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - TSC.

Turska je solidno počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, ali je u septembru samo remizirala sa Crnom Gorom na svom terenu (2:2), da bi doživela debakl u susretu sa Holandijom (1:6).

Guneš je bio na klupi turske reprezentacije od 2019. godine i uspeo je da nacionalni tim odvede na Evropsko prvenstvo, ali na EP Turska u grupi nije uspela da osvoji ni bod.

FS Turske još uvek nije objavio ime novog selektora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Guneš više nije selektor Turske

Izvor: RTS, 10.Sep.2021

Fudbalski savez Turske sporazumno je raskinuo saradnju sa selektorom Šenolom Gunešom, objavljeno je na zvaničnom sajtu. FS Turske još uvek nije objavio ime novog selektora. . Turska je solidno počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, ali je u septembru samo remizirala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.