OBRADOVIĆ NAKON MEČA OTKRIO: Ovo je prelomilo tok utakmice sa Albom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 00:34

OBRADOVIĆ NAKON MEČA OTKRIO: Ovo je prelomilo tok utakmice sa Albom

Sledi Cedevita pa put u Tursku.

Košarkaši Partizana pobedili su Albu sa 89:74 u meču devetog kola Evrolige i stigli do važnog trijumfa u utakmici u kojoj nisu blistali.

Trener crno-belih Željko Obradović kratko je prokomentarisao ovaj susret.

- Veoma važna utakmica. Bilo je važno da u nastavku igramo dobru odbranu i da igramo pametnije. O tome smo pričali u poluvremenu. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, pametnije igrali u odbrani, pametnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovarali na njihovu odbranu - rekao je Obradović za Sport klub.

Partizan u ponedeljak u Ljubljani igra derbi protiv Cedevita Olimpije, a zatim u petak putuje u Istanbul na megdan Efesu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.