Novine na avionskoj liniji Beograd-Istanbul

Izvor: Mondo, 15.Mar.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine na avionskoj liniji Beograd-Istanbul

Prvi avion turske avio kompanije "AtlasGlobal", koji će leteti na povratnoj redovnoj liniji Beograd-Istanbul sleteo je na beograski aerodrom "Nikola Tesla", dočekan tradicionalnim pozdravom vodenim topovima.

Avio je sleteo u 16.55h, a ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je reč o komercijalnom ugovoru "Er Srbije" i "AtlasGlobal-a", rčiji je cilj da se poveća broj turskih turista u Srbiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Prošle godine ih je, kaže ministar, bilo 83.000 što je za 30 odsto više nego lane, a u tome su, dodaje, veliku ulogu imale i avio-kompanije.

Pogledajte fotografije:

Ljajić je istakao da je u poslednjih godinu dana registrovano 136 novih turskih kompanija u Srbiji, a od početka godine registrovano je još 23 novih firmi. Prema njegovim rečima, robna razmena sa Turskom dostigla je 850 miliona evra.

Inače, sa aerodroma "Nikola Tesla" lete 33 avio-kompanije na 66 destinacija.

Pročitajte i ovo:

O Turci, što volite Beograd!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BEOGRAD-ISTANBUL: Sleteo prvi avion turske avio kompanije “AtlasGlobal”

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2017

Prvi avion turske avio kompanije “AtlasGlobal”, koji će ubuduće leteti na povratnoj redovnoj liniji Beograd-Istanbul sleteo je danas na beograski aerodrom “Nikola Tesla”, a dočekan je tradicionalnim pozdravom vodenim topovima...Avio je sleteo u 16.55 sati, a predstavnike turske avio kompanije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.