Novi dečko Emine Jahović milijarder stariji 14 godina od nje

Izvor: Tracara.com, 06.Maj.2023, 12:50

Novi dečko Emine Jahović milijarder stariji 14 godina od nje

Novi dečko Emine Jahović milijarder je, stariji 14 godina od nje, a o njima ovih dana bruje turski mediji. Privatni život Emine Jahović prava je enigma kako za domaće, tako i za strane medije, koji non-stop prate svaki pevačicin korak, a budući da ona detalje iz privatnosti ne želi da deli na tacni, novi dečko Emine Jahović tema je o kojoj se neprestano priča. Otkako se razvela od Mustafe Sandala, pevačica je nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da živi u Istanbulu sa svojim sinovima, Jamanom i Javuzom koji su joj centar sveta, te je i svoj emotivni život, reklo bi se pomalo zapostavila. Kratko je bila u vezi sa turskom biznismenom Sadetinom Saranom, a nakon te veze, nije se gotovo ništa znalo o tome ko joj je novi partner. Ipak, da je ponovo zaljubljena i srećna ekskluzivno otkrivaju turski mediji, a novi dečko Emine Jahović sa kojim već dva meseca uživa u ljubavi i sa kojim je praznike provela na Maldivima jeste četrnaest godina stariji Kurt Danijel Santej. Nakon što je napustio suprugu pre dve godine vratio se u Istanbul, ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima. Još uvek nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen izabranik prema pisanju medija uveliko je osvojio srca pevačicinih naslednika. The post Novi dečko Emine Jahović milijarder stariji 14 godina od nje appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ! 14 godina je stariji, bogat je i uticajan: Iza sebe ima brak i dvoje dece

Izvor: Blic, 06.Maj.2023

Privatni život Emine Jahović prava je enigma kako za domaće, tako i za strane medije, koji non-stop prate svaki pevačicin korak, a budući da ona detalje iz privatnosti ne želi da deli na tacni, novi dečko Emine Jahović tema je o kojoj se neprestano priča.

Nastavak na Blic...

OVO JE NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ: Pevačica "pala" na 14 godina starijeg uticajnog biznismena koji iza sebe ima brak i decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023

Turski mediji ne prestaju da bruje o novom dečku Emine Jahović, a sada je konačno otkriven i njegov identitet...Od kako se razvela od Mustafe Sandala, ljubavni život Emine Jahović prava je enigma za javnost. Iako je bilo jasno da se pevačica skoncentrisana na sebe i svoju decu, kao i biznise...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.