Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023, 01:57

Nova žena Mustafe Sandala presvukla se posle ove u drugu venčanicu i ceo Instagram je u šoku: “Ovo je najružnije nešto je neka mlada ikada obukla, još toliko para…”

Turski pevač Mustafa Sandal, našoj publici najpoznatiji kao bivši muž srpske pevačice Emine Jahović, sa kojom ima i dva sina, pre gotovo mesec dana stao je na ludi kamen, sa 19 godina mlađom Melis Sutšurup. Proslavljeni 52-godišnjak i atraktivna plavuša, inače vlasnica jednog modnog butika, u vezi su bili od maja 2019, odnosno, tad su […]
Vest Nova žena Mustafe Sandala presvukla se posle ove u drugu venčanicu i ceo Instagram je u šoku: “Ovo je najružnije nešto je neka mlada ikada obukla, još toliko para…” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Mustafa otišao na medeni mesec u Bodrum, gde letuje i Emina: Bivši supružnici sedeli u istom restoranu, evo da li su sreli!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Jun.2023

Bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal, oženio se pre nedelju dana svojom izabranicom, Melis Sutšurup, a sada su otišli na medeni mesec i to ni manje ni više nego u Bodrum, gde trenutno letuje i pevačica sa njihovim mlađim sinom. Nakon što se razveo od srpske zvezde, turski pevač je ubrzo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.