Nova glavobolja za Piolija nakon poraza od Juvea, sjajni vezista van stroja!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 21:44

Nova glavobolja za Piolija nakon poraza od Juvea, sjajni vezista van stroja!

Može li Milan izdržati žestok ritam bez jednog od najboljih?

Milan protiv Juventusa nije izgubio samo tri boda i šansu da dodatno odmakne aktuelnom šampionu Italije, već i Hakana Čalhanoglua.

Ofanzivni vezista igrao je protiv "bjankonera" uprkos manjoj povredi zgloba koja se sada pogoršala, pa je medicinski tim naredio mirovanje.

To znači da Stefano Pioli neće moći da računa na Čalhanoglua protiv Torina u meču koji se igra u subotu od 20.45 na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << San Siru.

U narednih nekoliko dana detaljne analize će pokazati koliko će reprezentativac Turske morati da odsustvuje.

Čalhanoglu od starta sezone igra odlično, u dresu Milana postigao je šest golova i dodao devet asistencija na 22 nastupa u svim takmičenjima.

Ipak, moraće "rosoneri" i bez njega nakon što su van stroja i Ibrahimović, Benaser, Salemakers, Gabija, Rebić i Krunić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.