Nemac dobio otkaz na klupi Turske

Izvor: B92, 17.Sep.2023, 21:08

Nemac dobio otkaz na klupi Turske

Nemački stručnjak Štefan Kunc nije više selektor reprezentacije Turske, saopštio je Fudbalski savez Turske na zvaničnom sajtu.

Kunc (60) je smenjen posle kiksa u prethodnom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo kad je Turska odigrala samo 1:1 kod kuće protiv Jermenije i tako posle ranijeg poraza na domaćem terenu od Hrvatske dodatno ugrozila šanse za plasman na EURO.

Ime novog selektora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čelnici FS Turske će objaviti narednih dana.

Turska u narednom meču kvalifikacija, 12. oktobra, gostuje lideru grupe Hrvatskoj i praktično bi neosvajanjem tri boda gotovo izvesno ostala bez plasmana na EURO.

Hrvatska je lider grupe sa 10 bodova iz četiri utakmice, dok po sedam bodova iz pet utakmica imaju Turska, Jermenija i Vels.

Tursku do kraja kvalifikacija očekuje meč kod kuće protiv Letonije i gostovanje Velsu.

Plasman na EURO obezbediće samo dve prvoplasirane selekcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.