Ne ide u Tursku, Zvezdin fudbaler ostao u Beogradu zbog brojnih ponuda!

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne ide u Tursku, Zvezdin fudbaler ostao u Beogradu zbog brojnih ponuda!

Zvezdin fudbaler ne ide na pripreme jer se očekuje da završi transfer u narednih par dana.

Crvena zvezda će se skoro sigurno rešiti jednog broja fudbalera pred nastavak sezone, mnogi od njih su krenuli put Antalije, a jedan je ostao u Beogradu.

Žonatan Kafu bi uskoro mogao da ode iz Crvene zvezde, on nije otputovao u Antaliju i kako prenosi "Blic", njegov transfer je veoma blizu.

Na adresu Crvene zvezde stigle su ponude za otkup pozajmice, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se Brazilac nalazi na pozajmici iz Bordoa.

Ovog krilnog fudbalera smo gledali svega 9 puta ove sezone, postigao je dva gola i nije dokazao da je pojačanje.

Crvena zvezda bi u slučaju da Kafu ode ove zime uštedela oko 350 hiljada evra.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda u Antaliji bez Kafua

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2019, 09:37

Upravi verovatno nije bilo milo, ipak je to igrač sa izuzetno visokom platom za srpske uslove, ali je Vladan Milojević očigledno procenio da nema smisla više ni pokušavati. Džonatan Kafu, uz Marka Marina verovatno najzvučnije letnje pojačanje Crvene zvezde, nije otputovao sa ekipom na drugi deo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.