Nataša Krsmanović u Ezačibašiju

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Krsmanović u Ezačibašiju

Naša nekadašnja reprezentativka pridružila se Tijani Bošković u turskom timu koji i ove sezone ima najviše ambicije.

Jedan od vodećih ženskih odbojkaških klubova današnjice Ezačibaši iz Istanbula je doveo Natašu Krsmanović (33), srednjeg blokera, koja bi trebalo da mu do kraja sezone bude od pomoći u turskom prvenstvu i Ligi šampiona. Naša nekadašnja reprezentativka, koja s nacionalnim timom ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i evropsko zlato 2011, igrala je i ranije u Turskoj. Od 2008. do 2010. bila je u Galatasaraju, a nedavno i u Seramiksanu.

Prethodni klub bio joj je CSM volej iz Rumunije. S njim je prošle sezone bila finalista Lige šampiona. U tom takmičenju joj je trijumf u finalu izmakao još dva puta s Rabitom iz Bakua (2011, 2013, kada je proglašena za najboljeg blokera glavnog klupskog takmičenja Evrope u ženskoj odbojci). Zlatom se ipak okitila na mundijalu za klubove 2011.

U Ezačibašiju je, dakle, i Boškovićeva (21), najbolja igračica Svetskog prvenstva u Japanu prošle godine na kojem su naše odbojkašice uzele zlatnu medalju. Klub ima pretenzije da osvoji šampionsku titulu u ligi posle sedam godina, ali i da se posle četiri godine vrati na evropski tron.

U Ligi šampiona Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) još traju nadmetanja po grupama, ali je Ezačibaši dva kola pre kraja već obezbedio učešće u četvrtfinalu. Vodi na tabeli ispred ruskih Dinama iz Moskve i Uraločke iz Jekaterinburga i finske Hemeline. Ima sve četiri pobede, a izgubio je samo jedan set.

Za sada ima razloga da i na njegovom treningu bude razdragano. Igračice su pokazale da s loptom imaju i fudbalsko umeće, a izgleda da je u tome prednjačila Boškovićeva.

Arkada Team Büşra’nın sevincine eşlik eden sizce kim? #TeamBüşra showing some skillsGuess who is the one jumping in the background #EczacıbaşıVitrA#BirlikteDahaGüçlü#StrongerTogether pic.twitter.com/dkyg3Nt8gV— Eczacıbaşı Spor Kulübü (EczacibasivitrA) February 15, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ezačibaši pravi srpsku koloniju: Nataša Krsmanović uz Tijanu Bošković

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2019

Jedan od najboljih ženskih odbojkaških klubova današnjive Ezačibaši iz Istanbula pravi srpsku koloniju! Jedna od najboljih odbojkašica sveta Tijana Bošković nosi taj tim, a sada joj se u Istanbulu pridružila nekadašnja reprezentativka Srbije Nataša Krsmanović. Iskusni srednji bloker (33)...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.