Nastavljeni protesti protiv Erdogana u Istanbulu

Izvor: B92, 19.Apr.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeni protesti protiv Erdogana u Istanbulu

Istanbul -- U Istanbulu su nastavljeni protesti protiv ishoda referenduma o ustavnim promenama kojim su predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu data veća ovlašćenja.

Oko 2.000 demonstranata okupilo se u Bešiktašu zahtevajući ostavku izborne komisije koja je odbila da poništi glasanje.

Demonstranti su uzvikivali parole "Lopov, ubica, Erdogan" i "Nećemo da ćutimo", "Ne predsedniku", prenosi AP.

Do sada je privedeno 19 osoba zbog navodnog korišćenja rezultata referenduma kao "izgovor" za organizovanje "nezakonitih demonstracija", javila je agencija Anadolija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljeni protesti protiv Erdoana u Istanbulu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2017

ISTANBUL - U Istanbulu su večeras nastavljeni protesti protiv ishoda referenduma o ustavnim promjenama kojim su predsjedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, tjesnom većinom, data veća ovlašćenja...Oko 2.000 demonstranata okupilo se u Bešiktašu zahtjevajući ostavku izborne komisije koja je odbila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

NASTAVLJAJU SE PROTESTI U ISTANBULU: Demonstranti uzvikivali parole "Lopov, ubica, Erdogan"

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 01:26

Zahtevaju ostavku izborne komisije koja je odbila da poništi glasanje..U Istanbulu su večeras nastavljeni protesti protiv ishoda referenduma o ustavnim promenama kojim su predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, tesnom većinom, data veća ovlašćenja...Oko 2.000 demonstranata okupilo se u Bešiktašu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.