Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naš sportista završio u Holivudu! (foto)

Poznati košarkaš Bogdan Bogdanović završio je u Holivudu! Jedan od najpoželjnijih neženja ove godine ima aktivan odmor. Nakon vrlo uspešne sezone u Turskoj, on je s prijateljima otputovao i u Ameriku. Oni su trenutno u Los Aneđeesu, a juče su iskoristili priliku i da posete čuveni lunapark Universal Studio. KAKO JE BOGDANU BILO NA MORU The post Naš sportista završio u Holivudu! (foto) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SAMO JE ONA TAKO DOŠLA! Pogledajte kao se Anabela pojavila na plaži! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2017

Anabela Atijas se juče na plaži pojavila obučena u fullu! Nikome nije jasno zbog čega je došla pod punom opremom kad na plažu svi dolaze da se kupaju! Anabela trenutno odmara u Švedskoj sa ćerkama koje su se kupale dok je ona sedela na obali, a čak se nije ni sunčala. Nije muž! Sexy Anabela The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.