Narodni poslanik teško povređen u tuči: Sevale pesnice na sednici, dobio udarac u glavu

Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2022, 20:02

Narodni poslanik teško povređen u tuči: Sevale pesnice na sednici, dobio udarac u glavu

Jedan turski opozicioni poslanik hitno je prebačen u bolnicu i stavljen u intenzivnu negu danas u Ankari zbog udarca u glavu tokom tuče u Parlamentu.
– Njegovo stanje se pogoršalo zbog udraca u glavu. U bolnici je bio na reanimaciji, a stanje 58-godišnjeg Huseina Orsa Orsa iz nacionalističke Dobre stranke je „kritično“ – rekla je novinarima njegova stranačka koleginica Ajlin Česur.
Pancadaria entre deputados no parlamento turco, ao menos um deputado ficou ferido na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << cabeça.#Turkey #Parlament #Turquie #Turkiye pic.twitter.com/KHKbFUMGrW
— MMC – Movimento Mundo Conservador. (@ingles_bulldog) December 6, 2022

Na snimcima u turskim medijima vidi se kako Orsa, poslanika iz Trabzona, na Crnom moru, udara jedan poslanik vladajuće Partije pravde i razvoja (AKP) predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koja to za sada nije komentarisala.
Svađe i razmene udaraca su česta pojava tokom napetih rasprava u Parlamentu Turske.
Umalo tuča ‘finih’ Vojvođana u Skupštini Srbije – tužna ‘šorka’ Novakovića i Jovanova (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Poslanik zbog tuče u turskom parlamentu završio u bolnici! Haos izbio dok su raspravljali o budžetu (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 06.Dec.2022

Husein Ors, poslanik iz Trabzona na severoistoku Crnog mora, navodno je pogođen u glavu i odveden na intenzivnu negu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.