Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon vesti o razvodu od Emine oglasio se i Mustafa Sandal (foto)

Turska muzička zvezda Mustafa Sandal oglasio se nakon odluke da se razvede od pevačice Emine Jahović. On se oglasio na društvenoj mreži Instagram postom koji je sve bacio u razmišljanje. “Ukoliko uhvatiš ljubav, imaćeš je. To je mir vašeg uma”, poručio je Sandal na društvenoj mreži. Aşkı yakalarsan… çekersin:)) Merceğimden huzurlarınıza😉 A post shared by Mustafa The post Nakon vesti o razvodu od Emine oglasio se i Mustafa Sandal (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mustafa Sandal: Ljubav je mir uma

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2018

Turčin Mustafa Sandal o razvodu sa Eminom Jahović NAKON saopštenja na društvenim mrežama da se posle 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka razvodi od Mustafe Sandala, novopazarska Penelope Kruz, kako zovu pevačicu Eminu Jahović, vratila se u rodni kraj, kod majke....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.