Najmanje dve osobe poginule tokom glasanja u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje dve osobe poginule tokom glasanja u Turskoj

Najmanje dve osobe su poginule danas u tuči koja je izbila ispred biračkog mesta u jugoistočnoj provinciji Dijarbakir tokom referenduma, javlja Anadolija.

Turska novinska agencija izveštava da je svađa između dve porodice završila smrtnim ishodom u školskom dvorištu škole u selu na jugoistoku Turske, gde se danas glasa na referendumu, preneo je AP.

Za sada se ne zna šta je bio uzrok svađe, izveštava Anadolija, dok agencija Dogan izveštava da je uzrok "neslaganje u političkim stavovima".

Jedna osoba je prebačena u bolnicu, dok su dve osobe privedene posle incidenta.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najmanje dvije osobe poginule tokom glasanja na refernedumu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2017

ANKARA - Najmanje dvije osobe su poginule danas u tuči koja je izbila ispred biračkog mjesta u jugoistočnoj provinciji Dijarbakir tokom referenduma, javlja Anadolija...Turska novinska agencija izvještava da je svađa između dvije porodice završila smrtnim ishodom u školskom dvorištu škole u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.