Najlepša turska glumica se vratila: Slavna Hurem pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 08:34

Najlepša turska glumica se vratila: Slavna Hurem pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Turska glumica Mejrem Uzerli, na našim prostorima poznata kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", nedavno je na Instagramu pokazal kako izgleda njen radni dan, ali i kako izgleda bez trunke šminke.

Lepa glumica je objavila prošlogodišnji video i time vizuelno predstavila kako, zapravo, izgleda život poslovne žene, ali i majke. Ovim potezom Mejrem je stavila do znanja da, i pored svih obaveza vezanih za porodicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ona uspeva da se posveti svojoj karijeri glumice.

Takođe, ovom fotografijom je najavila svoj povratak na male ekrane, jer je jedno vrem uzela pauzu kako bi se posvetila porodici.

Njeni mnogobrojni fanovi bili su oduševljeni fotografijom, a najlepša turska glumica, smatraju mnogiu, je opravdala ovu titulu.

"Sultanija Hurem se vratila", "Volim te puno", bili su samo neki....

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slavna Hurem pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023

Turska glumica Mejrem Uzerli, na našim prostorima poznata kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni", nedavno je na Instagramu pokazala kako izgleda njen radni dan, ali i kako izgleda bez trunke šminke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.