Nagrađena Gospođa ministarka u Bugarskoj

Izvor: RadioCity.rs, 15.Okt.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađena "Gospođa ministarka" u Bugarskoj

 Narodno pozorište Niš na poziv art direktora FEPT festivala, Nikolaja Gunderova, učestvovalo je na     internacionalnom festivalu u Slivnici sa predstavom "Gospođa ministarka", u nedelju 14. oktobra.
Niški teatar gostovao je na ovom festivalu poslednje večeri, a publika je ansambl predstave pozdravila  gromoglasnim aplauzom i ovacijama.
Ovaj Evropski pozorišni festival, koji sa uspehom traje više godina, ugostio je do sada pozorišta iz Slovačke, Turske, Makedonije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Češke Republike, Engleske, Moldavije.
Najgledanija predstava niškog pozorišta, Nušićeva „Gospođa ministarka“ u režiji Dušana Jovanovića, zatvorila je ovaj pozorišni festival, a nagrađena je Nagradom grada za najbolju predstavu.
Gospođa Ministarka je na repertoaru pozorišta od 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.