Na koga je slaba Emina Jahović?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na koga je slaba Emina Jahović?

Pevačica Emina Jahović prekinula je brak sa Mustafon Sandal, ali vrlo brzo utehu našla u milijarderu iz Turske.

Dva braka, veze sa lepoticama, ćerka i orgromno bogastvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog dečka. Sadetin Saran rođen je 1964. godine u Sjedinjenim Američkim Državama i ima tri mlađa brata.

Do dvanaeste godine živeo je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda.

İyi haftalar.. 12.Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu Have a nice week.. 12th International Civil Aviation and Airports Exhibition and Aviation Industry Supply Chain Platform.. #bellhelicopter

A post shared by @ sadettinsaran on Sep 30, 2018 at 10:39pm PDT

İyi hafta sonları.. Have a nice weekend.. #yeğen #nephew

A post shared by @ sadettinsaran on Sep 1, 2018 at 12:41am PDT

Po prvi put smo uveli mobilnu platformu u ovaj posao, a naša politika poslovanja stavlja ljubav prema sportu ispred programa - rekao je Saran kad je pokrenuo televiziju.

İzindeyiz..

A post shared by @ sadettinsaran on Jun 27, 2018 at 10:36pm PDT

U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspešan menadžer Fenerbahčea. U Saranov biznis uključeno je oko 4.500 ljudi, kojima daje platu.

Vrlo važna činjenica je da je Saranova kompanija jedna od društveno najodgovornijih kompanija i da su mnogo ljudi usrećili humantarnim izdvajanjima zbog čega ga u Turskoj svi vole. Njegovo bogastvo se svrstava među petnaest vodećih u svetu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.