Izvor: RTS, 08.Okt.2022, 13:09

Na Gradini zaplenjeno više od 280 kilograma marihuane, uhapšen turski državljanin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su više od 280 kilograma marihuane i uhapsili turskog državljanina S. M. (1989) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je na Graničnom prelazu Gradina, pregledom teretnog vozila kojim je upravljao osumnjičeni, u tovarnom delu pronašla sedam kutija sa marihuanom, ukupne težine 280,5 kilograma, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što je detaljnim pregledom na mobilnom skeneru Uprave carina i potvrđeno.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, saopštio je MUP.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Gradini zaplenjeno više od 280 kilograma marihuane

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Okt.2022

Pripadnici granične policije zaplenili su više od 280 kilograma marihuane i uhapsili turskog državljanina S. M. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

FOTO: Na Gradini zaplenjeno više od 280 kilograma marihuane, uhapšen državljanin Turske

Izvor: Radio 021, 08.Okt.2022

Pripadnici granične policije zaplenili su više od 280 kilograma marihuane i uhapsili turskog državljanina S. M. (33).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.