NUNS i NDNV osudili napad na snimatelja

Izvor: Beta, 05.Jan.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS i NDNV osudili napad na snimatelja

Nezavisno udruženje novinara Srbije i Nezavisno društvo novinara Vojvodine osudili su danas fizički napad i povredjivanje snimatelja novinske agencije Anadolija Nihada Ibrahimkadića u Beogradu i pozvali policiju da hitno otkriju napadače i motive napada.Snimatelj turske novinske agencije Anadolija Nihad Ibrahimkadić povredjen je rano jutros u napadu u blizini železničke stanice u Beogradu, nakon čega je prebačen na odeljenje intenzivne nege Vojnomedicinske akademije (VMA). On je zadobio teške telesne povrede.Nepoznati napadači su Ibrahimkadića napali s ledja, prilikom napada ništa nisu govorili i nisu odneli nikakve predmete od vrednosti. Snimatelj je napadnut prilikom povratka iz Bosne i Hercegovine gde je boravio na novogodišnjem odsustvu. 
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAMERE OTKRIVAJU NAPADAČE NA TURSKOG SNIMATELJA U BEOGRADU: Tužilaštvo naredilo hitnu istragu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2017

Tužilaštvo je naredilo policiji da se pregledaju svi snimci sa sigurnosnih kamera, kao i da se ispitaju svedoci koji su videli napad na snimatelja novinske agencije Anadolija..Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da hitno istraži napad na simatelja turske novinske agencije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.