NOVI PROBLEM ZA ORLOVE PRED SP: Povredio se i Milosavljević?

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROBLEM ZA "ORLOVE" PRED SP: Povredio se i Milosavljević?

Srpski reprezentativac nezgodno je doskočio tokom meča protiv Turske na "Akropolis kupu" Košarkaš Srbije Dragan Milosavljević povredio se na meču protiv Turske, na startu "Akropolis kupa" u Atini.On je tokom treće četvrtine nezgodno doskočio i posle toga se oslanjao samo na zdravu nogu, a bila mu je potrebna pomoć saigrača i lekarske ekipe da napusti parket.Prema prvim ali nezvaničnim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << radi se o povredi kolena. "Orlovi" su u Atinu otputovali bez povređenih Miloša Teodosića i Vladimira Lučića, a povreda Milosavljevića predstavljala bi još jedan problem u nizu za Aleksandra Đorđevića.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVI PROBLEM ZA "ORLOVE" PRED SP: Milosavljević tokom utakmice hitno odveden na magnetnu rezonancu

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019

Srpski reprezentativac nezgodno je doskočio tokom meča protiv Turske na "Akropolis kupu" Košarkaš Srbije Dragan Milosavljević povredio se na meču protiv Turske (87:72), na startu "Akropolis kupa" u Atini.On je tokom treće četvrtine nezgodno doskočio i posle toga se oslanjao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.