NIŠTA OD STANOJEVIĆEVOG DUELA SA FENEROM: U Turskoj sve odloženo zbog zemljotresa

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 13:36

NIŠTA OD STANOJEVIĆEVOG DUELA SA FENEROM: U Turskoj sve odloženo zbog zemljotresa

Prinudna pauza mogla bi da odgovara Konji.

Fudbalski klub Konja koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević treebalo je danas od 18 časova da gostuje Fenerbahčeu u 23. kolu turske Superlige, ali do tog meča neće doći zbog stravičnog zemljotresa koji je pogodio jug Turske, najviše grad Gazijantep. Prema najnovijim podacima do sada je život izgubilo više od 1.200 ljudi u zemljotresu koji je pogodio jug Turske i u takvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji sport nikome nije na pameti pa je odloženo sve, uključujući i tri fudbalska meča.

 - Svi sportski događaji koji treba da se odigraju u našoj zemlji biće odloženi do daljnjeg. Sve službe su u stanju pripravnosti i u koordinaciji sa AFAD-om spremni da deluju. Još jednom, želim da izjavim saučešće svima u našoj voljenoj zemlji koje je pogodila ova tragedija - napisao je na svom Tviter nalogu ministar omladine i sporta Turske Mehmet Kasapoglu.

Konja je već ranije tražila odlaganje pošto je zbog loših vremenskih uslova imala problema tokom putovanja u Istanbul. Let im je nekoliko puta otkazan, ali je na kraju ekipa uspela da stigne u Istanbul, ali do utakmice na kraju neće doći zbog zemljotresa koji se u međuvremenu dogodio. Mada je do toga došlo zbog tragičnog događaja, odlaganje mi moglo da koristi Konji koja je u velikoj krizi rezultata. Od dolasak Stanojevića na klupu, Konja je eliminisana u Kupu Turske, a doživela je i tri poraza u nizu u prvenstvu.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Turska,   Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.