NIKAKO NE NAPUŠTAJTE GLASAČKE KUTIJE! Erdogan apeluje - DRUGI KRUG se očekuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 23:17

"NIKAKO NE NAPUŠTAJTE GLASAČKE KUTIJE!" Erdogan apeluje - DRUGI KRUG se očekuje

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan pozvao je na Tviteru pristalice da ostanu blizu glasačkih kutija.

Turski predsenik je poručio svojim pristalicama:

- Činjenica da su izbori 14. maja održani u atmosferi velikog demokratskog slavlja, mira i spokoja izraz je demokratske zrelosti Turske -naveo je Erdogan u saopštenju na Tviteru.

Aktuelni predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Turske je napomenuo da su izbori održani u "pozitivnoj i demokratskoj atmosferi". Istovremeno je naglasio da bi brzopleto objavljivanje njihovih rezultata bila "uzurpacija nacionalne volje".

Turski predsenik je poručio svojim pristalicama:

-Činjenica da su izbori 14. maja održani u atmosferi velikog demokratskog slavlja, mira i spokoja izraz je demokratske zrelosti Turske - naveo je Erdogan u saopštenju na Tviteru.

14 Mayıs seçimlerinin uhulet ve suhulet ile büyük bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşmesi, Türkiye’mizin sahip olduğu demokratik olgunluğun ifadesidir.…

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) May 14, 2023

Aktuelni predsednik Turske je napomenuo da su izbori održani u "pozitivnoj i demokratskoj atmosferi". Istovremeno je naglasio da bi brzopleto objavljivanje njihovih rezultata bila "uzurpacija nacionalne volje“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.