NIKAD IZAZOVNIJA ANA SE SELI U TURSKU A NJENE PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE OSTAVLJAJU BEZ RECI

Izvor: medio.rs, 14.Maj.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD IZAZOVNIJA ANA SE SELI U TURSKU A NJENE PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE OSTAVLJAJU BEZ RECI

Pop pevačica Ana Kokić nedavno je boravila u Alanji gde je snimala spot za duetsku pesmu “Novi dan” sa Peđom Blizancem. Atraktivna plavuša oduševila je domaćine, koji su bili presrećni što jedna muzička zvezda iz Srbije dolazi u njihovu zemlju da snima spot.

Kako “Blic puls” saznaje, Ana je toliko oduševljena Turskom da se raspitivala o cenama stanova u Alanji.

- Ovo je već druga godina zaredom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da Ana odlazi u Tursku kako bi snimila spot. Mnogo joj se svidela destinacija na kojoj je snimala i drago joj je što su je Turci dobro prihvatili. Inače, u ovoj zemlji je slučaj da se Turci dobro raspitaju ko snima na njihovoj teritoriji, a Ana je što zbog svoje lepote, što zbog neposrednosti odmah osvojila simpatije mnogih - kaže izvor za “Blic puls”.

Budući da pevačica nema problem sa selidbama i da je navikla da sa suprugom, uspešnim vaterpolistom Nikolom Rađenom, putuje i živi u svetu, i te kako joj se svidela ideja koju joj je dao prijatelj da razmisli o kupovini stana. Kako saznajemo, odmah je pozvala Nikolu, koji se složio da bi mogli u budućnosti da kupe stan upravo u Turskoj.

- Nikola će sve dok ne završi sezonu u rumunskom klubu, biti van granica Srbije. Međutim, kada bude došao, odmah će se sa Anom baciti u potragu za dobrom nekretninom. Bitno im je i da stan bude udoban, ali i prostran kako bi njihove ćerkice kada porastu imale dovoljno mesta - objašnjava izvor.

Nikola Ani uvek pruža maksimalnu podršku, a tako je bilo i ovaj put kada je odlučila da snimi spot u Turskoj. Ekipa koja je radila novi spot i te kako je zadovoljna, a Ana presrećna što su se još jednom dobro uklopili.

- Verujem da će ovaj spot biti najlepši koji sam do sada snimila. Veliko hvala domaćinima iz Alanje, koji su se maksimalno potrudili da nam obezbede sve što nam je bilo potrebno da realizujemo ono što smo zamislili. Alanja je nestvarno lepa i uživali smo dok smo radili - rekla nam je Ana nedavno.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.