NIJE ŽIVOT INSTAGRAM: Dara Bubamara stala pred kamere, mnogi u ŠOKU KAKO ZAPRAVO IZGLEDA bez prerade i FOTOŠOPA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 20:06

NIJE ŽIVOT INSTAGRAM: Dara Bubamara stala pred kamere, mnogi u ŠOKU KAKO ZAPRAVO IZGLEDA bez prerade i FOTOŠOPA

Nećete verovati svojim očima!

Poznata folerka  Dara Bubamara uvek nasmeje i iznenadi svoju publiku kako izjavama tako i svojom pojavom.

Naime, pevačica sve češće pribegava preteranoj upotrebi Fotošopa na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, te otuda ne čudi što se mnogi iznenade kada je vide uživo.

Kako zbog viška kilograma tako i zbog estetskih korekcija, njeno lice nije ni nalik Dari kakvu pamtimo.

Podsetimo, Dara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bubamara nedavno je priznala da je operisala nos, a sad je ponovo išla na korekciju u Tursku kod hirurga kog reklamiraju mnoge naše starlete.

Iako je već operisala nos, a kad je otok spao, shvatila je da ipak hoće da bude još manji.

- Dara opet hoće na operaciju jer nije zadovoljna kako je ispala prethodna operacija. Sviđa joj se gornji deo nosa, ali hoće da joj vrh bude prćastiji, pa je moguće da će tu intervenciju da radi bez totalne anestezije - priča izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.