NIJE SAMO DOBRIĆ: Još jedan Zvezdaš stiže u Virtus

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 09:50

NIJE SAMO DOBRIĆ: Još jedan Zvezdaš stiže u Virtus

Želi ga i turski velikan.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić će sledeće szone nastupati za Virtus, a njegov trener naredne sezone mogao bi da bude bivši strateg crveno-belih Dušan Alimpijević.

Trener koji se u poslednje dve godine odlično pokazao u Bursi ima ponudu Bešiktaša, ali mu je verovatno veći izazov da dođe u Bolonju.

Dusan Alimpijevic has an offer from Virtus Segafredo Bologna. It all depends on whether Virtus wins the Italian >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << title or not. Besiktas Istanbul has also made an offer to the Serbian coach

— Luca D'Alessandro (@DAlessandro_LU) June 22, 2023

Ukoliko Alimpijević prihvati ponudu Virtusa tamo će ponovo sarađivati sa Ognjenom Dobrićem. Zajedno su radili u Crvenoj zvezdi, a dugogodišnji bek potpisao je sa italijanskim velikanom dvogodišnji ugovor vredan milion i 600 hiljada evra.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Potvrđeno: Dobrić odlazi

Izvor: B92, 23.Jun.2023

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić neće biti član tog tima i naredne sezone...Njemu je istekao ugovor sa timom sa Malog Kalemegdana istekao i neće biti prodžen, prenosi "Meridianbet Sport"...Za sada je to jedino sa sigurnošću poznato, dok je imenovanje njegovog budućeg kluba u ovom trenutku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.