NAPUSTIO JE PRIPREME U TURSKOJ: Zvezdi stiže milion i po evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2022, 20:50

NAPUSTIO JE PRIPREME U TURSKOJ: Zvezdi stiže milion i po evra!

Još jedan transfer na Marakani.

Posle transfera Marka Lazetića u Milano, FK Crvena zvezda je napravila još jedan sjajan posao.

Kao što se i najavljivalo prethodnih dana, Njegoš Petrović prešao je u špansku Granadu!

Bivši vezista crveno-belih, prema pisanju "Telegrafa", već se nalazi u avionu za Španiju gde će potpisati ugovor sa Granadom, dok bi Zvezdi trebalo da pripadne 1.500.000 evra.

On je više puta igrama na Marakani privlačio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnju određenih klubova, međutim, do konkretne ponude nikad nije došlo. Priče oko njegovog odlaska su se podgrejale ove zime, pa je usledio i logičan splet događaja.

Mada se na početku pričalo o Njegoševoj pozajmici Kaljariju, plan je u potpunosti promenjen i Petrović karijeru nastavlja u La ligi. Sada se, međutim, ne radi o pozajmici, već milionskom transferu.

Čelnici španskog prvoligaša su izašli sa konkretnom ponudom, iznos je zadovoljio upravu Crvene zvezde i vezista je spakovao svoje kofere u Turskoj i odmah se zaputio ka Iberijskom poluostrvu, gde će takođe zadužiti crveno-belu opremu. Ali, Granade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.