Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2020, 08:54

NAJAVA DANA (nedelja, 6. septembar): Srbija traži popravni protiv Turske, Novak juri 28. uzastopnu pobedu i četvrtfinale US Opena

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja...

ŠPANIJA – UKRAJINA, 20.45

(Fudbal, Liga A, Lige nacija)

Furija će gledajući kvotu biti izraziti favorit, ali istina je da će se u Madridu sastati dve selekcije koje iza sebe imaju ozbiljne serije nepobedivosti. Ukrajina sa Andrijem Ševčenko kao selektorom izrasla je u selekciju koja svakom protivniku može da pomrsi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << račune – devet utakmica uzastopno ova istočnoevropska selekcija ne zna za poraz. Španijin niz je dve utakmice duži, a sačuvao ga je Gaja koji je par dana ranije pogodio u šestom minutu nadoknade za remi sa Nemcima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ŠVAJCARSKA – NEMAČKA, 20.45

(Fudbal, Liga A, Lige nacija)

Nemačka je u završnici 2019. redom preslišavala Estoniju, Belorusiju i Severnu Irsku, a u okršaj na Sent Jakob parku ulazi posle remija sa Španijom. Švajcarcima je uvertira za duel sa Pancerima bio poraz 2:1 od Ukrajine, ali su i oni, kao i Nemci 2019. okončali sa tri vezane pobede. Poslednji put ove selekcije sastale su se u prijateljskom meču 2012. kada je Švajcarska slavila 5:3 uz hettrik Erena Derdijoka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

VELS – BUGARSKA, 15.00

(Fudbal, Liga B, Lige nacija)

Vels u prethodnih šest takmičarskih duela ima dva remija i četiri pobede, a poslednja je upisana u četvrtak protiv Finske minimalnim rezultatom. Bugarska je igrala nerešeno sa Republikom Irskom i nada se da će drugi put u ovoj deceniji pobediti sastav iz Ujedinjenog Kraljevstva. Pre desetak godina, ove selekcije su se sastale dva puta u okviru kvalifikacija za Euro 2012. godine i obe selekcije su upisale po trijumf minimalnim rezultatom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

MAĐARSKA – RUSIJA, 18.00

(Fudbal, Liga B, Lige nacija)

Obe selekcije otvorile su takmičenje pobedama. Mađarska minimalnom protiv Turske pošto je Soboslai izveo perfektan slobodan udarac sa oko 35 metara. Rusija je prepustila Srbiji inicijativu u prvom poluvremenu, a onda je slomila njenim greškama i majstorskim potezov Karavaeva. Tri puta u poslednjoj deceniji ove ekipe igrale su međusobno isključivo prijateljske mečeve, uz dve pobede Rusije i jedan remi. Kvote nagoveštavaju da je nešto realnija pobeda Zbornaje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

SRBIJA – TURSKA, 20.45

(Fudbal, Liga B, Lige nacija)

Turcima je na startu Lige B nacija presudio majstorski slobodnjak, a Srbima greške. Orlovi su poslednji put sačuvali mrežu u takmičarskom meču oktobra 2018. godine, odnosno 11 puta zaredom odbrana im je bar jednom poklekla. Ipak, okršaj na stadionu Rajko Mitić predstavljaće svojevrsnu šansu za popravni, samo da se ne ponove kiksevi iz Moskve.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

TJANĐIN TEDA – ČONGĐING, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

Dve najlošije ekipe grupe B drugi put će odmeriti snage od starta skraćene sezone u kineskoj Superligi. Tjanđin nije osetio slast pobede, a jedini bod osvojio je upravo protiv predstojećeg rivala. Čongđing na kontu ima šest bodova iz osam utakmica i potencijalni trijumf pogurao bi ga bliže sredini tabele iako se šanse za plej-of svode na teoriju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

VUHAN – PEKING GUAN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Prvi međusobni duel ove sezone pripao je Pekingu minimalnim razultatom, a Vuhan pored šanse za osvetu ima mogućnost da preskoči rivala i preotme mu drugu poziciju u slučaju da osovoji tri boda. Vuhan je boljoj formi od Carske straže, pošto je uzeo devet od mogućih 12 bodova iz prethodne četiri utakmice. U istom periodu, Peking je sakupio svega pet.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

EKSCELZIOR – ALMERE, 12.15

(Fudbal, Holandija 2)

Ekscelzior je imao idealan start u drugom rangu holandskog fudbala. Sa 6:1 protvi drugo tima PSV-a uterao je strah u kosti narednim rivalima, a prvi sledeći na tapetu je Almere koji je ligu počeo remijem. U prethodnih šest duela u pet navrata je padalo tri ili više golova, dok je tri puta Ekscelzior slavio sa četiri ili više pogodaka u protivničkoj mreži.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ĐOKOVIĆ – KARENJO-BUSTA, 17.00

(Tenis, US Open)

Svetski broj jedan u pohodu na 28 uzastopnu pobedu i četvrtfinale US Opena protiv 27. tenisera sveta. Biće ovo četvrti međusobni okršaj Srbina i Španca, a Đoković brani maksimalan učinak iako je Karenjo Busta znao da ga namuči 2017. godine u Monte Karlu kada mu je uzeo set. Novak je u osmini finala počistio Štrufa za stotinak minuta, a sličnu sudbinu mogao bi da doživi i španski teniser koji će ipak biti teži izazov od Nemca.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

MAJAMI – MILVOKI, 21.30

(Košarka, NBA)

Prvoplasirani tim Istoka iz ligaškog dela je na kolenima. Gubi 3:0 u seriji protiv Majamija koji se sprema da mu zada završni udarac i tako sa minimalnim brojem odigranih utakmica isprati još jednog rivala. Sedam vezanih pobeda u plej-ofu ulivaju strah u kosti predstojećim rivalima, a Baksi će pokušati da naprave prvi korak ka onome što nikad nikome nije pošlo za rukom. Da prođu dalje nakon deficita od 3:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.