Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2020, 08:34

NAJAVA DANA (nedelja, 19. jul): Veliki derbi na Vembliju, vri u Premijer ligi, poslednje kolo Primere, igra se u Italiji, Rusiji, Turskoj...

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju danas

MANČESTER JUNAJTED - ČELSI, 19.00

(Fudbal, FA kup)

Ole Gunar Solskjer i njegov Junajted postali su košmar za Frenka Lamparda i Čelsi, pošto su Đavoli slavili u sva tri dosadašnja susreta ove sezone. Svaki put Junajted je davao makar po dva gola, a podsetimo i da je tim sa severa Ostrva izbacio Čelsi iz daljeg takmičenja u Liga kupu. Junajted je bez poraza od januara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i od tada ima samo pet remija, dok Čelsi igra po sistemu toplo-hladno.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BORNMUT – SAUTEMPTON, 15.00

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošle sedmice Bornmut je preokretom savladao Lester i stekao šanse da se bori za opstanak, na ruku mu je išao i poraz Votforda od Vest Hema, ali da bi stigao Stršljenove mora da slavi. Pre tih 4:1 nad Lisicama to nije učinio na devet vezanih utakmica. Sautempton je bez motiva, nedavno je na strani izdržao protiv Evertona, pa u nadoknadi osvojio bod na Old Trafordu, pre toga savladao Siti i nalazi se u seriji od pet mečeva baz poraza.

TOTENHEM – LESTER, 17.00

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Murinjov tim bori se za Ligu Evrope, Rodžersov za Ligu šampiona. Posle neubedljivih izdanja, Totenhem je živnuo protiv Arsenala (2:1) i Njukasla (3:1), dok se Lester nakon šokantnih 1:4 na Vitaliti stadionu iskupio pobedom nad Šefildom (2:0). Jesenas su slavile Lisice (2:1), ali su Pevci na prethodna dva susreta u Londonu bili ubedljivi (5:4, 3:1).

ĐENOVA – LEĆE, 19.30

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Direktna borba za opstanak. Đenova ima bod više i u nešto je boljoj formi, ali Leće je nedavno savladao Lacio i došao u poziciju da se bori za očuvanje statusa. Doduše, na Marasiju nije slavio još od 1998. godine. Đenova igra efikasne mečeve na svom stadionu, od poslednjih pet čak četiri su ušla u 3+.

FIORENTINA – TORINO, 19.30

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Torino se pobedom nad Đenovom odmakao od opasne zone, mada još nije siguran. Matematički, nije ni Viola, koja ima samo dva boda više od Granata. Ljubičasti nisu poraženi na poslednje četiri utakmice, ali im na stadionu „Artemio Franki“ ne ide, pa kao domaćini u seriji od sedam bečeva bez pobede. Torino je poslednji put u Firenci slavio pre 12 godina.

NAPOLI – UDINEZE, 19.30

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tim Đenara Gatuza je osvajanjem Kupa Italije osigurao mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, do kraja sezone igra za svoj groš i pripremu revanša četvrtfinala Lige šampiona sa Barselonom. Na poslednje četiri utakmice Napolija prošla je igra GG, jesenas je u Udinama bilo 1:1, ali Napolitanci su na svom stadionu nemilosrdni prema Zabretama, imaju šest vezanih trijumfa.

ROMA – INTER, 21.45

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Inter se sa dve vezane pobede konačno dočepao drugog mesta, ali će za titulu morati da se nada čudu. Roma sa druge strane dalje od Lige Evrope ne može, ali barem može da sačuva peto mesto koje vodi direktno u slabije evropskog takmičenje. U poslednje vreme, mečevi Intera, ali i Rome prilično su efikasni. Prethodnih osam utakmica Nerazura donelo je tri ili više golova, kod Vučice pak duplo manje. Čak se i na međusobnim susretima mreže tresu često. Ovosezonski remi bez pogodaka na “Đuzepe Meaci“ prekinuo je niz od sedam utakmica ova dva tima na kojima je došla igra GG.

GRANADA – BILBAO, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Porazom od Leganesa u prethodnom kolu Bilbao može da zaboravi na izlet u Evropu. Suprotno od Baskijaca, Granada je pre tri dana savladala Majorku, bodovno se izjednačila sa Valensijom i prišla na korak od sedmoplasiranog Hetafea, pa u poslednje kolo ulazi sa velikim motivom i nadom da bi u povratničkoj sezoni mogla da se domogne Lige Evrope. Granada je na šest vezanih mečeva u prvenstvu postigla barem po gol, a u tom periodu čak pet utakmica je palo tri ili više pogodaka. S druge strane baskijski klub igra dosta tvrđe. Bilbao je iz poslednjih pet međusobnih duela u četiri navrata izašao kao pobednik.

SEVILJA – VALENSIJA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sevilja je posao u prvenstvu završila, Liga šampiona će se naredne sezone igrati na “Ramon Sančez Pishuanu“, ali će Rohiblankosi svakako želeti da produže niz od 16 mečeva bez poraza i održe odličnu atmosferu u klubu pred utakmicu sa Romom koja ih očekuje u Ligi Evrope. Sa druge strane će imati motivisanu Valensiju koja će u poslednjem kolu tražiti sva tri boda ne bi li se domogla Lige Evrope. Međutim, Slepi miševi u Andaluziju stižu u lošem raspoloženju. Slavili su na samo tri od deset utakmica po restartu La Lige, a ceh zbog loših rezultata platio je Albert Selades, dok su pojedini dugogodišnji članovi ekipe poput Danija Pareha stavljeni na transfer listu. Ono na šta mogu da se oslone u Valensiji je tradicija, pošto od Sevilje nisu izgubili na poslednjih šest međusobnih mečeva.

KRASNODAR – DINAMO MOSKVA, 19.30

(Fudbal, Rusija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zaostali meč 23. koji dve ekipe nisu odigrale zbog korona virusa, biće od mnogo većeg značaja za ekipu Krasnodara. Bikovi bi pobedom kolo pre kraja mogli da osiguraju kvalifikacije za Ligu šampiona i pritom se približe na dva boda zaostatka za Lokomotivom. Međutim, direktan izlazak u elitno evropsko takmičenje će teško izboriti pošto ekipa Marka Nikolića u poslednjem kolu ima Ural za protivnika. Imaće Krasnodar za čime da žali, pošto je na seriju od četiri meča Lokosa bez pobede odgovorio sa dva poraza i remijem. Mečevi sa Dinamom mu leže. Poslednji put su od moskovske ekipe poraženi 2014. godine, otkad imaju četiri pobede i isto toliko remija u sudaru sa Dinamom.

BEŠIKTAŠ – FENERBAHČE, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bešiktaš je sa dve uzastopne pobede uspeo da zadrži prednost u odnosu na dva ljuta gradska rivala i ostane na poziciji koja vodi u Ligu Evrope, dok je Fenerbahče sa samo jednim osvojenim bodom u prethodna dva kola praktično izgubio svaku šansu da se bori za izlazak u Evropu. U prvom susretu Fener je slavio sa 3:1, a u svakom od protekla tri meča prolazio je tip GG, dok je više od tri gola padalo u šest od sedam navrata.

BAŠAKŠEHIR – KAJZERI, 20.00

(Fudbal, Turska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bašakšehir za titulu, Kajzeri za opstanak. Lider Superlige ima zicer, pošto dva kola pre kraja ima četiri bodova prednosti u odnosu na Trabzon. Međutim, za protivnika ima ekipu Roberta Prosinečkog, koja se od dolaska hrvatskog stručnjaka na klupu razgoropadila i od gotovo izvesnog učesnika drugog ranga došla na korak od bega iz opasne zone. Ipak, posle pobeda nad Sivasom i Bešiktašom, Kajzeri je izgubio od direktnog rivala Rizea sa kojim je sada bodovno poravnat, a na istoj koti je i Malatija, dok samo bod više ima Konja. Tradicija kaže da ekipa Roberta Prosinečkom nema čemu da se nada, pošto je Kajzeri u međusobnim duelima poslednji put odnela pobedu davne 2012. godine i to u kupu. Od tada, osam pobeda Bašakšehira i tri remija.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (ponedeljak, 20. jul): Juve na Lacio, rasplet u Premijer ligi, Primeiri i Segundi

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 08:30

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas..JUVENTUS – LACIO, 21.45..(Fudbal, Italija 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Samo bi čudo moglo da spreči Juventus da uzme titulu, a Lacio će zarad sebe, navijača i celog takmičenja želeti da pomrsi Staroj dami račune. Juve...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.