Mreže miruju na Marakani, Mitar promašio vođstvo! (POLUVREME)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020, 21:50

Mreže miruju na Marakani, Mitar promašio vođstvo! (POLUVREME)

Videli smo nekoliko šansi na obe strane, a najbolju u finišu prvog poluvremena.

Prvo poluvreme susreta drugog kola Lige nacija između Srbije i Turske u Beogradu rezultat je 0:0.

Nakon nešto boljeg početka meča, Srbija je prva pripretila preko Kostića koji je pogodio spoljni deo mreže.

Kako je vreme teklo, Turci su preuzeli inicijativu i umalo iskoristili grešku Maksimovića u iznošenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lopte, da bi posle kornera pokušao i Karaman.

Tufan je gađao sa distance, Rajković je intervenisao nogom, a peh za "orlove" usledio je sredinom poluvremena kada je iz igre zbog povrede morao Lazović kojeg je zamenio Gaćinović.

U finišu prvog dela igre Radonjić je povukao kontru, ali se i pored Mitrovića na drugoj strani odlučio za udarac koji je izblokiran, da bi se isto dogodilo i sa pokušajem Kostića u nastavku napada.

Mogao je Mitrović do gola pre odlaska na odmor, nakon velike greške odbrane došao je do lopte, ali je njegov udarac sa ivice peterca odbranio Gunok.

Sve u svemu, pristojno izdanje "orlova", nadamo se golu u drugom delu meča...

Komentator: mozete cuti savete koje nas selektor daje igracima.

Nas selektor: igraj, igraj, igraj!#SRBTUR

— Tviticajni uteraš (@milan_lomic2902) September 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kada nije penal, onda je crveni karton! Nula u Beogradu, moglo je i više!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2020

Srbija nije uspela da pobedi ni u drugom meču Lige nacija....U drugom kolu Liga nacija, fudbaleri Srbije remizirali su protiv Turske u Beogradu gde nije bilo pogodaka...Odmah na početku, nešto bolje izdanje "orlova", prvi je zapretio Kostić već u petom minutu kada je unutar kaznenog prostora sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.