Mor je Interov!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mor je Interov!

Sada treba još samo Dortmund da pristane na ponudu Neroazura

Pola posla je završeno, Emre Mor (20) je dao načelan pristanak Interu, pa bi Turčin mogao uskoro da postane i peto zvanično pojačanje Neroazura ovog leta, javlja Đanluka Di Marcio.

Sve to posledica je zastoja u pregovorima sa Kaenom oko transfera mladog krilnog napadača Jana Karamoa (19), pa se rukovodstvo milanskog tima okrenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << turskom reprezentativcu koji nije više srećan u Dortmundu. A kako bi bio kada je celu prošlu sezonu presedeo na klupi...

U tu svrhu zastupnici ofanzivca Milionera danas su bili u Milanu gde su se sa čelnicima Intera dogovorili oko zajedničke akcije i strategije kako bi ga preveli na „Đuzepe Meacu“.

Plan sa kojim su zastupnici Mora otišli u Dortmund je da Inter odmah plati 2.000.000 evra za pozajmicu, a zatim da ga sledećeg leta otkupi za još 10.000.000, uz određene bonuse koji bi bili vezani za broj odigranih utakmica i datih golova.

Inter je uveren da je napravio danas značajan korak, mada se za Mora interesuju još i Fjorentina (već ponudila 12.000.000 evra), kao i Roma, koja bi ga takođe dovela na zajam. I engleski Votford prati već neko vreme turskog ofanzivca, ali će po svoj prilici Inter iskoristiti reputaciju i biti novo odredište Emrea Mora.

U prošloj sezoni, fudbaler je odigrao 19 utakmica, postigao gol i upisao tri asistencije za Borusiju iz Dortmunda.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.