Mnogo nepravilnosti, prihvataju listiće i bez pečata

Izvor: B92, 16.Apr.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mnogo nepravilnosti, prihvataju listiće i bez pečata"

Glavna turska opoziciona stranka Republikanska narodna partija zahteva ponovno brojanje do 60 odsto glasova u referendumu.

Pozitivan ishod bi mogao da proširi ovlašćenja predsednikaTurske Redžepa Tajipa Erdogana, saopštio je zamenik predsedavajućeg stranke Erdal Aksunger.

AP javlja da je glavna opoziciona stranka traži ponovno brojanje 37 odsto glasova.

Aksunger je rekao da ima mnogo nepravilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "kao pomoć vladi".

"Mnogo ilegalnih činova se sprovodi kao pomoć vladi sada, ali "ne" će pobediti na kraju", rekao je Aksunger novinarima u štabu svoje stranke, misleći na odluku izborne komisije da prihvata i listiće bez pečata.

Izborna komisija je na svom sajtu nekoliko sati pre zatvaranja birališta saopštila da će prihvatati i listiće bez zvaničnih pečata, osim ukoliko može da se dokaže da su lažni, prenosi Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEZADOVOLJNI Glavna opoziciona stranka zahteva ponovno brojenje 60 odsto glasova

Izvor: Blic, 16.Apr.2017

Glavna turska opoziciona stranka Republikanska narodna partija (ĆP) zahteva ponovno brojanje do 60 odsto glasova u referendumu koji bi mogao da proširi ovlašćenja predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, saopštio je danas zamenik predsedavajućeg stranke Erdal Aksunger...AP javlja da je glavna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.