Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2023, 15:40

Mladi turski fudbaler Arda Guler novo pojačanje Reala

Mladi turski fudbaler Arda Guler potpisao je ugovor sa Realom, saopštio je danas madridski klub. U saopštenju Reala se ne navode detalji ugovora, ali španski mediji tvrde da je Guler dogovorio saradnju sa "kraljevskim klubom" do 30. juna 2029. godine. Turski fudbaler će sutra u Madridu biti predstavljen kao novo pojačanje Reala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guler novo pojačanje Reala

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2023

Mladi turski fudbaler Arda Guler potpisao je ugovor sa Realom, saopštio je danas madridski klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Cezar Aspilikueta se oprostio od Čelsija, nastavlja karijeru u Atletiku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2023, 12:15

Aspilikueta je za Čelsi odigrao 508 utakmica i postigao je 17 golova Dosadašnji fudbaler Čelsija Cezar Aspilikueta raskinuo je ugovor sa londonskim klubom, saopštio je danas tim sa “Stamford bridža”. Aspilikueta je imao ugovor sa Čelsijem do 30. juna naredne godine. Španski fudbaler je dogovorio...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.