Miss Balkana šokirala Srbiju sa odgovorima u kvizu: U Srbiji nema zmija, 8x5 je 35... VIDEO

Izvor: B92, 30.Dec.2023, 11:43

Miss Balkana šokirala Srbiju sa odgovorima u kvizu: "U Srbiji nema zmija, 8x5 je 35..." VIDEO

Ivana Mitrović je aktuelna Miss Balkana, krasi je lepota, a u poslednje vreme itekako je popularna zbog titule koju sa ponosom nosi.

Ona je gostovala u mnogim emisijama, te je imala prilike da odgovara na zanimljiva pitanja iz oblasti opšte informisanosti u jednom kvizu znanja.

Ipak, dotična misica uspela je da pokaže da joj informisanost nije jača strana, ali i da je propustila neke časove u školi, osnovnoj.

Nju su voditelji kviza koji je glavni grad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Turske, a ona je dala pogrešan odgovor, rekavši da je to Istanbul, umesto Ankare. Ni sledeće pitanje joj nije bolje leglo, te je na pitanje koliko različitih vremenskih zona ima na zemlji, umesto 24, rekla 4.

Pitali su je i u kojoj sržavi nema zmija (Srbija), kada je Nemačka bombardovala Beograd (1941), koliko je 5 puta 8 (35), gde se nalazi krivi toranj (u Pizi), koliko ima kontinenata (5).

Ipak, jedno pitanje privuklo je posebnu pažnju.

"Šta se desilo pre 1976. godine?", glasilo je pitanje, a misica je odgovorila samo:

"To mogu adekvatno kažem kada dobijem informaciju od vanzemaljaca."

Ivana je uspela da odgovori pogrešno na 7 od 8 pitanja iz oblasti geografije, istorije, biologije, matematike i umetnosti.

Mnogi su na društvenim mrežama gledali ovaj video, smejali su se i komentarisali da bi hteli da im se vrati taj jedan minut života zbog kog su doživeli "transfer blama".

Ivana je inače poznata javnosti po tome što je učestvovala u rijalitiju "Parovi" gde je javno priznala da je devica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.