Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 13:35

Milunoviću visi suspenzija nad glavom

Štoper Alanje će morati da bude posebno oprezan na meču sa Kajzerijem (ponedeljak, 19) u 9. kolu Superlige Turske, jer bi ga eventualni žuti karton koštao nastupa u predstojećem derbiju sa Fenerbahčeom. Promo kvota u MOZZARTU na trijumf njegovog tima je 1,70

Preostala dva meča 9. kola Superlige Turske na programu su u ponedeljak od 19 časova. Alanja će dočekati Kajzeri u isto vreme kada će se sastati i Hataj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Gazijantep.

Zanimljiviji od ta dva meča biće onaj u Alanji. Domaćina sa dosta uspeha predvodi doskorašnji štoper Crvene zvezde, Nemanja Milunović. Ovaj 32-godišnji Čačanin je odigrao svih osam mečeva u prvenstvu, samo protiv Altaja u 2. kolu nije igrao svih 90 minuta, a očekuje se da bude starter i protiv Kajzerija.

19.00: (1,70) Alanja (3,70) Kajzeri (5,20)

Alanja je trenutno deveta na tabeli, a ukoliko trijumfuje u ponedeljak probiće se na deobu treće i četvrte pozicije, koje vode u Ligu konferencije. To joj je omogućila odlična forma u poslednjih pet kola, tokom kojih su ostvarene tri pobede i dva remija.

Trabzon i Konja su izborili 1:1 protiv Alanje u poslednja dva meča, a oni su jedini koji su između dve pauze uspeli da im zatresu mrežu. Rival danas biće im Kajseri, trenutno 11. tim u ligi sa tri poena manje od Alanje. On je na pauzu otišao sa porazom od Trabzona (2:1).

----------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------------

Milunović, ali i još trojica Alanjinih igrača moraće da budu oprezni protiv Kajserija, zato što su sakupili po tri žuta kartona. Ukoliko danas budu javno opomenuti propustiće derbi sa Fenerbahčeom u sledećem kolu. On je žute kartone dobio na mečevima sa Altajem, Giresunom i Konjom. Onaj sa Giresunom je zaradio u 96. minutu.

Pored Milunovića, suspenzija visi nad glavom i Fatiku Aksoju, Davidsonu Pereiri i Famari Diediji. Sa njima je trener Bilent Korkmaz razgovarao posebno pre utakmice i poručio im da se sačuvaju kartona, odnosno da ne ulaze u nepotrebne grublje duele. Sva četvorica bi trebalo da igraju protiv Kajserija, Alanja će da bude kompletna.

To ne važi i za goste. Oni su doputovali bez kapitena ekipe Ugura Demiroka, koji je zaražen koronavirusom.

Kajseri nije savladao Alanju na poslednjih sedam mečeva, četiri je izgubio, a na tri remizirao. Bez pobednika se završio i poslednji njihov susret, u februaru ove godine, okončan 1:1.

------------------------------

Mečeve turske Superlige možete da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da se registrujete, a registracija je besplatna.

TURSKA 1 – 9. KOLO

Petak

Bašakšehir - Bešiktaš 3:2 (1:0)

/Okaka 40, 83, Gulbrandsen 85 - Tešeira 59, Batšuaji 90+1pen/

Subota

Giresun – Rize 2:0 (0:0)

/Aj 62a.g, Čampnes 90+4/

Sivas – Antalija 2:2 (2:2)

/Osmanpaša 10, Kajode 45+4 – Fredi 24, Sinik 42/

Adana Demir – Jeni Malatija 0:2 (0:1)

/Teteh 36, Deli 55a.g/

Nedelja

Kasimpaša - Geztepe 1:2 (1:2)

/Erdogan 51 - Jahović 67, Tijanić 86/

Altaj - Karagurmuk 0:1 (0:1)

/Karamoh 15/

Galatasaraj - Konja 1:0 (1:0)

/Mostafa Mohamed 4/

Trabzon - Fenerbahče 3:1 (1:1)

/Bakasetas 25, 87pen, Sari 90 - Rosi 3/

Ponedeljak

19.00: (1,70) Alanja (3,70) Kajzeri (5,20)

19.00: (1,88) Hataj (3,50) Gazijantep (4,20)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.