Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2020, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljković UDARIO Draganu Mitar! Drži se za glavu od BOLOVA – dezorijentisana! (VIDEO)

Dragana Mitar je bila u kupatilu, kada se nekoliko zadrugara okupilo ispred, a između ostalih i Marko Miljković. On je došao na “genijalnu” ideju da šutne vrata kupatila, ne znajući koliko blizu se u tom momentu nalazila Dragana Mitar. NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek rođenog sina! Anu Korać juri turski KRIMOS The post Miljković UDARIO Draganu Mitar! Drži se za glavu od BOLOVA – dezorijentisana! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Tomović i Osman Karić ŠOKIRALI objavom: Kuju se planovi za POVRATAK u Zadrugu!?

Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2020

Vladimir Tomović je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 3”. Mnogi očekuju njegov povratak, a mnogo je onih koji podržavaju Mensura Ajdarpašića, sa kojim je došlo do sukoba koji je doveo do diskvalifikacije, pa ga ne žele u Imaginarijumu. NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.