Merjem Uzerli POPUT PRINCEZE PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM u Veneciji! (foto)

Izvor: Story, 03.Sep.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merjem Uzerli POPUT PRINCEZE PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM u Veneciji! (foto)

Lepa turska glumica Merjem Uzerli, poznata po ulozi sultanije Hurem u hit seriji “Sulejman Veličanstveni”, zablistala je na filmskom festivalu u Veneciji gde se pojavila u svojstvu počasnog gosta. Merjem je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila šta je odabrala da ponese na ovom svečanom događaju, pa smo tako imali prilike da je vidimo u glamoroznoj ... The post Merjem Uzerli POPUT PRINCEZE PROŠETALA CRVENIM TEPIHOM u Veneciji! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Operacije ili dobri geni? Nećete verovati kako izgleda OVA GLUMICA koja danas slavi 79. rođendan (foto)

Izvor: Story, 03.Sep.2019

Ona je po mnogima jedna od najlepših žena koje su se pojavile na filmskom platnu, a svoj izgled duguje navikama od kojih ne odustaje ni dan-danas. Lepa Rakel Velč danas puni 79. godina, ali dalje izgleda očaravajuće. Međutim, kolaju priče da je ova ikona uradila mnogo estetskih zahvata dok drugi...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.