Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2021, 15:45

Mediji: Požar iznad hotela u Bodrumu u kojem su smešteni turisti iz BiH i Srbije

U turskom letovalištu Bodrum požar je buknuo iznad hotela u kome su smešteni turisti iz Bosne i Hercegovine i Srbije, objavio je sarajevski Avaz. Jedan od turista poslao je ovom sarajevskom portalu fotografije na kojima se vidi kako gusti dim izbija iznad hotela "Diamond of Bodrum", navodeći da su turisti u panici.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI POŽARA U BODRUMU: Evakuisani srpski turisti, vatra bukti u blizini hotela (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021

Strašni požari u Turskoj bukte nekoliko dana, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi koliko je situacija ozbiljna...Novi požar u Turskoj buknuo je, kako prenose mediji, iznad hotela u ovom gradu, a meštani i turisti se evakuišu...U turskom letovalištu Bodrum požar je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.