Marković i Ljajić zajedno u crno-belom?

Izvor: B92, 08.Jul.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković i Ljajić zajedno u crno-belom?

Srpski fudbaler Lazar Marković mogao bi uskoro da postane novi član turskog Bešiktaša, preneli su turski mediji.

Marković je svojevremeno bio plaćen 20 miliona funti, koliko je Benfika dobila od Liverpula za njegovu slobodu, ali se nije najbolje snašao na Enfildu.

Retko je igrao, kasnije su usledile i neke pozajmice u Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht, a imao je i šestomesečni ugovor sa ekipom Fulama, gde je bio saigrač sa Aleksandrom Mitrovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << baš kao nekada u dresu Partizana.

Sada bi Marković bi mogao da se "upari" sa još jednim bivšim asom Partizana i trenutnim srpskim reprezentativcem – Ademom Ljajićem.

Marković trenutno nema klub, a kako je već igrao u Turskoj i Istanbulu, neće mu biti potrebno previše vremena za prilagođavanje.

Pitanje je samo kako će to prihvatiti navijači Fenera.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKVA LI ĆE BITI REAKCIJA NAVIJAČA Lazar Marković i Adem Ljajić zajedno u CRNO-BELOM?

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2019, 09:34

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Lazar Marković i Adem Ljajić saigrači? Moguće! Marković bi, naime, mogao uskoro da postane novi član turskog Bešiktaša, prenosi B92 pisanje turskih medija. Iako je svojevremeno bio plaćen 20 miliona funti, koliko je Benfika dobila od Liverpula za...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.