Mađarski reprezantativac novi korektor Novog Pazara

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarski reprezantativac novi korektor Novog Pazara

Mađarski odbojkaški reprezentativac David Sabo igraće u nastavku sezone za ekipu Novog Pazara, saopštio je večeras taj klub.

"Mislim da smo pronašli idealnu zamenu za Ukrajinca Andreja Tupčija, s kojim smo imali ugovor do kraja prošle godine. Očekujemo da Sabo debituje pred našom publikom već u utorak, na utakmici protiv Niša", rekao je sportski direktor Pazaraca Kemal Šećeragić.

Sabo je visok 205 santimetara, igra na poziciji korektora, a do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nosio dres Zalaua iz Rumunije.

On je ranije nastupao za madjarsku Kazinbarciku, Konju iz Turske, južnokorejski Vuri Kard, italijanske klubove Trentino, Trevizo, Veronu i Mantovu, Hipo Tirol iz Austrije i slovenački Salonit iz Anhova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mađarski reprezantativac novi korektor Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 13.Jan.2020

Mađarski odbojkaški reprezentativac David Sabo igraće u nastavku sezone za ekipu Novog Pazara, saopštio je večeras taj klub. – Mislim da smo pronašli idealnu zamenu za Ukrajinca Andreja Tupčija, s kojim smo imali ugovor do kraja prošle godine. Očekujemo da Sabo debituje pred našom publikom...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.