MILOŠU JE NAGLO POZLILO! Devojka Marija mu donirala bubreg, lekari na VMA se bore za njegov život, HITNO potrebna A krvna grupa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:10

MILOŠU JE NAGLO POZLILO! Devojka Marija mu donirala bubreg, lekari na VMA se bore za njegov život, HITNO potrebna A krvna grupa!

Miloš je nakon operacije proveo 24 sata na intezivnoj nezi

Miloš Marković (30) iz Strmova kod Lajkovca kojem je njegova devojka Marija Milojković (31) donirala bubreg bori se za život na VMA nakon što mu je naglo pozlilo u Turskoj. Naime, kada se Milošu pogoršalo stanje u Turskoj vraćen je na VMA na odeljenje nefrologije gde mu se bore za život.

Milošu je hitno potrebna krv pa se mole svi dobrovoljni davaoci krvne grupe A negativne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da istu daju za ovog mladog momka. Za sada nije poznato kakva su komplikacije nastupile. Marija i Miloš su u Tursku otišli 22. oktobra gde je izvršena transplatacija.

i nakon čega je premešeten u sobu. Bubreg je odmah počeo da radi i Miloš se tada osećao dobro.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milošu, kome je devojka donirala bubreg, naglo pozlilo: Iz Turske prebačen na VMA, lekari mu se bore za život

Izvor: 24sedam.rs, 08.Dec.2023

Milošu je hitno potrebna krv pa se mole svi dobrovoljni davaoci A krvne grupe da istu daju za ovog mladog momka

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.