MICIĆ BLISTAO U DERBIJU: Sjajna igra srpskog košarkaša dovela Efes do 5/0 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 21:16

MICIĆ BLISTAO U DERBIJU: Sjajna igra srpskog košarkaša dovela Efes do 5/0 (VIDEO)

Peto kolo Superlige Turske.

Košarkaši Anadolu Efesa u gradskom derbiju petog kola Superlige Turske kao gosti pobedili su Bešiktaš rezultatom 81:74. Ekipa Ergina Atamana ima maksimalan učinak, baš kao i Fenerbahče koji je dan ranije bio ubedljiv protiv Petkim Spora (93:70). Bešiktaš, koji ima velikih finansijskih problema, je poslednji bez ijednog trijumfa.

Efes nije blistao, ali je sredinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge četvrtine obezbedio maksimalnih 14 poena prednosti (35:21) i kapital za nastavak utakmice.

Crno-beli su uspeli da se vrate i na odmor odu sa šest pčoena minusa (40:34), ali i pored toga što su sve vreme imali 'priključak' nisu uspeli da zaprete mnogo kvalitetnijem rivalu.

Did you mean? Posterizing Dunk #WhereIStand https://t.co/al9WX6rlBX

— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) October 26, 2020

Vasilije Micić je predvodio svoj tim sa 18 poena (7/11 za dva, 1/4 za tri, 1/1 slobodna bacanja), 3 skoka i 6 asistencija za 31 minut, isti broj koševa imao je i Adrien Moerman, dok su po 12 dodali Brajant Danston (10 skokova) i Tibor Plajs.

U poraženoj ekipi Erdžan Osmani je upisao 15, Sehmus Hazer 13, Džejms Blekmuin 12, a Alperen Šengun 10 poena.

Totenhem igra sjajan i efikasan fudbal ove sezone, ali to nekad  ne materijalizuje osvajanjem bodova. Večeras (21.00) Murinjov tim ide na noge Barnliju, a kvota na dvojku je 1,55, dok je kombinazzija 2&3+ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Totenhem.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.