MANDŽUKIĆ NA RASKRSNICI POSLE KATARA: Pred Hrvatom dva puta, Italija ili Turska (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 07:59

MANDŽUKIĆ NA RASKRSNICI POSLE KATARA: Pred Hrvatom dva puta, Italija ili Turska (FOTO)

Nie mu prijao Bliski istok.

Nekadašnji reprezentativac Hvatske Mario Mandžukić zimus je otišao iz Juventusa kao prekobrojan kod Mauricija Sarija i odlučio se za prelazak u Al-Duhail iz Katara.

Međutim, tamo se Mandžukić zadržao samo šest meseci pošto je zvaično raskinuo ugovor sa Al-Duhailom, a za njegove usluge već postoji interesovanje.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Benevento, Al-Duhail ile sözleşmesini fesheden 34 yaşındaki Mario Mandzukic'i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kadrosuna katmak istiyor. (Nico Schira) pic.twitter.com/mSNJzeY6p6

— Efsun Sport (@EfsunSport) July 5, 2020

Za nekadašnjeg napadača Dinama, Volfsburga, Bajerna iz Minhena i Atletika zainteresovan je novi član Serije A Benevento, ali Mandžukić ima i ponude iz Turske pošto ga žele Fenerbahče i Galatasaraj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.