Lučić: Najbolje igramo pod pritiskom

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: Najbolje igramo pod pritiskom

Selekcija Srbije ostvarila je važnu pobedu nad Turskom u trećem kolu grupe D, a Vladimir Lučić posle meča je rekao da tim najbolje igra pod pritiskom.

"Utakmica ne toliko lepa za gledanje, dosta otvorenih promašaja na obe strane, ali mislim da smo odigrali dobro u završnici, pokazali karakter i zasluženo dobili", rekao je Lučić

Srbiju očekuju još dve utakmice do kraja grupne faze, protiv Velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Britanije i Belgije.

"Moramo da gradimo igru iz odbrane i da je prenesemo na napad. I dalje nas čekaju dve nezgodne ekipe i želimo da iz što bolje pozicije prođemo dalje", kazao je Lučić.

Na pitanje novinara da li je sklonjen pritisak sa ramena, Lučić je rekao da oni pod pritiskom najbolje igraju.

"Najbolje funkcionišemo pod pritiskom", rekao je igrač Bajerna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.