Liga Evrope: Minimalac Rusa pred revanš u Turskoj (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Minimalac Rusa pred revanš u Turskoj (VIDEO)

Šesnaestinu finala Lige Evrope prvim duelom otvorili su ruski Krasnodar i turski Fenerbahče, a trijumf je pripao domaćem timu koji je sa minimalnih 1:0 savladao protivnika.

Gol odluke viđen je već u 4. minutu kada su kombinovali napadači tima Igora Šalimova. Vanderson je bio asistent, a Šveđanin Klaeson strelac pogotka. Iako su gosti u nastavku bili nešto bolji rival nisu uspeli da savladaju odbranu Krasnodara.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Liga Evrope: Rusi odlični, Belgijanci solidni, Grci razočarali (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2017

U četvrtak su na programu bile peve utakmice 1/16 finala Lige Evrope, a nešto više uspeha imali su gostujući timovi...Šesnaestinu finala Lige Evrope prvim duelom otvorili su ruski Krasnodar i turski Fenerbahče, a trijumf je pripao domaćem timu koji je sa minimalnih 1:0 savladao protivnika...Gol...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.