Legendarni turski golman pobedio koronu: Njegova supruga otkrila koja tri leka je koristio u borbi sa virusom

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2020, 20:59

Legendarni turski golman pobedio koronu: Njegova supruga otkrila koja tri leka je koristio u borbi sa virusom

Srećna sam što mogu da kažem da su Ruštuovi rezultati negativni - poručila je Isil Stigle su odlične vesti iz Turske. Legendarni golman Ruštu Redžber je uspeo da pobedi virus korona i polako se oporavlja. Vest je potvrdila njegova supruga Isil na društvenim mrežama. - Svi vi koji čekate naše nove slike, pričekajte još malo i gledajte stare. Nadam se da ćemo nove uskoro moći da objavimo sa našim najbližima uz osmeh, zagrljaje, ljubav. Sve u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je proces učenja, pa tako i ovo. Srećna sam što mogu da kažem da su Ruštuovi rezultati negativni. Pacijenti koji su se izlečili su najčistiji, oni stvaraju antitela i više nisu zarazni – poručila je Isil putem Instagrama. Ona je zatim otkrila i kako je izgledao ceo proces borbe sa ovim virusom. - Nije važno u kojoj se bolnici u Turskoj nalazite, slušajte lekare, svuda je isto – ili si na intenzivnoj nezi ili u običnoj sobi, u zavisnosti od simptoma i stanja. Mnogo vas pita za preporuke, pa ću vam reći kako je izgledalo u ovom slučaju. Naravno, sve uz strogi nadzor lekara i stručnog osoblja. Dobio je Tamiflu i Hidrokslikorin kao antiviralne lekove i Azitromicin kao antibiotik. Uz to je išla i obavezna doza od 1000 miligrama vitamina C. Ukoliko postoji pneumonija ili još neki problemi, tu su i dodatni lekovi, ali naglašavam još jednom – tu su lekari koji prate i brinu o svemu tome. Oni rade danonoćno i prate i dešavanja u drugim zemljama. Na kraju je dala i jedan savet. - Svakodnevno udišite svež vazduh, vežbajte, spavajte minimum osam sati, uzimajte 3 litra vode dnevno, vruću vodu sa limunom, voće, povrće, pazite na ishranu. Ostanite zdravi i budite uz voljene – zaključila je Isil.
Pogledaj vesti o: Turska,   Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruštu pobedio koronavirus, a njegova supruga se opet oglasila

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020

Ruštu Rečber se oporavio...Ruštu Rečber je pobedio koronavirus, iako je njegova supruga donosila informacije koje nisu bile toliko tačne...Sada je Isil ponovo podelila nešto novo na Instagramu....."Ruštuovi rezultati testova su negativni i hvala Bogu na tome. Telo dobija imunitet protiv virusa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.