Lančani sudar dva autobusa i kamiona, najmanje dve osobe poginule

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 09:10

Lančani sudar dva autobusa i kamiona, najmanje dve osobe poginule

Najmanje dve sobe su poginule, a osam je povređeno jutros na auto-putu u Turskoj, u lančanoj saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva autobusa i kamion.

Autobus koji je izgubio kontrolu izazvao je nesreću u selu Karakurt, okrug Sarikamiš u Karsu, prenosi televizijski kanal NTV.

Turska televizija navodi da je na mesto nesreće upućen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliki broj zdravstvenih, policijskih i spasilačkih timova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka u Turskoj: U lančanom sudaru dva autobusa i kamiona poginule najmanje dve osobe

Izvor: 24sedam.rs, 05.Jan.2024

Na mesto nesreće upućen je veliki broj zdravstvenih, policijskih i spasilačkih timova

Nastavak na 24sedam.rs...

HOROR NA HRVATSKOM AUTOPUTU! U jezivoj saobraćajnoj nesreći poginule tri osobe, čak 12 povređeno: Na licu mesta 7 ekipa Hitne pomoći

Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 08:56

Tri osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, do koje je došlo noćas na auto-putu A-1 kod Karlovca, saopštila je policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.