Izvor: Piplmetar.rs, 07.Jan.2024, 23:30

Kup kralja

Fudbaleri Real Madrida rutinski su se plasirali u nastavak Kupa kralja pošto su na stadionu „Huan Karlos Iguero“ pobedili četvrtoligaša Arandinu sa 0:3 (0:0).
Mogao je Karlo Anćeloti da ukaže priliku momcima koji su do nje teško dolazili u prethodnom periodu. Konkretno, šansu da se pokaže dobio je Arda Guler koji je debitovao u dresu „kraljevskog kluba“ nakon što je letos stigao iz Fenerbahčea kao najveći turski >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << talenat.
I, zaista, prikazao je da je briljantan fudbaler, još samo da ga povrede zaobilaze i da ga vidimo na nešto većoj sceni, protiv ravnopravnijeg protivnika. Imao je dve odlične šanse, posebno se ističe druga kada je iz slobodnjaka pogodio stativu na prelep način. Uz njega, istakao se i Brahim Dijaz koji je imao jednu stopostotnu priliku, a u drugom poluvremenu iznudio penal koji je u gol pretvorio Hoselu u 54. minutu. Praktično već u sledećem napadu, Dijaz se i sam upisuje za laganih 0:2.
S početkom nadoknade, Rodrigo je stigao takođe da se upiše lepom egzekucijom.
Nije Arandina bila previše opasna, ali su svakako njihovi igrači i navijači imali istorijsko veče. Jer, Kabral je bacio po „burek“ Frana Garsiju, uputio centaršut, a lopta u petercu pogodila Naća i zavr

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.