Izvor: Blic, 23.Jun.2021, 12:16

Krezubi, pijani, bradati, bahati, genocidni i zli: Ovako se u turskoj seriji predstavlja srpska vojska tokom rata u Bosni

Dok porodica i prijatelji prisustvuju dženazi, pognute glave ka zemlji i tabutu, a imam govori molitvu za pokoj duše, odjednom se pojavljuje kamion sa srpskim vojnicima. Iako je dženaza u toku, bradati, pijani i oholi vojnici pokličima i pretnjama prekidaju ukop, te bacaju u pravcu okupljenih flaše sa vinom, pljuju i prete. Na kamionu se vijori crna zastava na kojoj stoji kosturska glava i natpis: "Za kralja i otadžbinu. Sloboda ili smrt", dok na šasiji kamiona piše: "Sloboda Srbima".
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.