Kratak predah, od nedelje misija Zvezda

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratak predah, od nedelje "misija Zvezda"

Ekspedicija FK Vojvodina doputovala je u četvrtak u Novi Sad iz Antalije.

Članovi stručnog štaba i fudbaleri Vojvodine stigli su u četvrtak u Novi Sad, nakon dve nedelje provedene u Beleku.

Novosadski superligaš brusio je formu u turskom letovalištu na obalama Sredozemnog mora i odigrao sedam kontrolnih utakmica u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Tek u poslednjem kontrolnom meču Vojvodina je doživela poraz, pa može da se konstatuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da "Stara dama" u dobrom raspoloženju dočekuje fine radove za prvi takmičarski meč u 2019. godini.

Šef stručnog štaba Radovan Krivokapić dao je igračima dva slobodna dana da se oporave od puta i napornih priprema, a već u nedelju Vošini prvotimci nastavljaju sa treninzima.

Od nedelje do sledećeg petka crveno-beli sa "Karađorđa" pripremaće se za gostovanje Crvenoj zvezdi zakazano za 16. februar od 16 časova.

Rezultati Vojvodine u zimskom pripremnom periodu:

19. januar: OFK Bačka 1:0 (0:0)

27. januar: Zarja 2:1 (0:0)

28. januar: Arsenal Kijev 2:2 (1:0)

31. januar: Zaglebje 1:0 (1:0)

3. februar: Čiksereda 1:0 (1:0)

3. februar: Jenisej 2:2 (1:1)

6. februar: Pucioasa 2:1 (1:0)

6. februar: BATE Borisov 0:2 (0:0)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vojvodina predstavila pojačanja

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019

Osmorica fudbalera predstavljeni su u petak kao pojačanja Vojvodine za prolećni deo sezone...Superligaš iz Novog Sada nije bio previše aktivan tokom zimskog prelaznog roka, ali je obezbedio potpise Vuka Mitoševića, Bojana Matića i Seku Konea...Pored pomenute trojice danas su u prostorijama kluba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.