Kraj ljubavi! Emina Jahović raskinula sa Saranom!

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj ljubavi! Emina Jahović raskinula sa Saranom!

Kraj ljubavi! Pevačica Emina Jahović okončala je romansu o kojoj su poslednjih meseci pisali svi srpski i turski mediji. Raskinula je sa Saranom Sadetinom.

Da se nešto dešava i da nešto i nije baš u redu u odnosu ovog para primetili su svi koji prate Eminu Jahović i turskog milijardera Sadetina Sarana na društvenim mrežama. Naime, poslednjih desetak dana njih dvoje nisu ništa lajkovali jedno drugom što je već izazvalo sumnju da nešto nije ok među njima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Definitivna potvrda kraju ljubavi, stigla je kada se Emina nije pojavila na gala žurki koju je njen sada već bivši dečko organizovao.

Podesetimo se, Emina je nedavno bila sa bivšim mužem Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom zajedno u Milanu. Poznati par sreo se na jednoj dodeli nagrada u Turskoj, a kada je atraktivna srpska zvezda prošla pored nekadašnjeg partnera, on ju je pozvao da mu se pridruži i da zajedno poziraju fotografima. Sudeći po Emininom izrazu lica, ona nije bila preterano oduševljena tom idejom, ali je ipak odlučila da ga ispoštuje.

Mustafa i Emina su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a u zajedničkom saopštenju za medije koje su dali nakon odluke da se raziđu tvrdili su da njihova odluka neće uticati na činjenicu da su oni, pre svega, najbolji prijatelji.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTALA BEZ PARA PA PRODAJE IMOVINU? Ana Nikolić nakon razvoda od Raste zapala u FINANSIJSKU KRIZU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018

Ne cvetaju joj "ruže"...Naša pevačica, Ana Nikolić ima prilično turbulentan emotivan život, a trenutno se nalazi u brakorazvodnom procesu sa reperom - Stefanom Đurić Rastom. Kako mediji pišu, ovo nisu jedine muke na kojima se nalazi, i ona se, navodno, nalazi u teškoj finansijskoj situaciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.